Учні груп Кухарів-кондитерів привітали учасників АТО з Великоднем. Вони випекли смачні паски та розмалювали святкові крашанки для військових.
В ліцеї відбулося свято Масляної. Учні пекли млинці, ліпили вареники пригощали учнів та викладачів. Весну зустріли з радістю і теплом!
Учні разом з майстром готували суші за рецептом японських сушістів.
Урок виробничого навчання у гр. 49 з теми "Приготування дріжджового тіста та пирога закритого з нього"
Учні ліцею продемонстрували майстер-класи кухарів в ОТГ с. Дмитрівка під час святкування дня села.
Учні гр.№ 49 підготували виставку-розпродаж кондитерськиї виробів, які власноруч готували
На "День сала" учні-майбутні кухарі готували різноманітні страви з сала. Це і канапе і паштет і роли і навіть торт та цукерки з сала.
Зі святом Великодня поздоровили учні гр. №15 з професії "Кухар, кондитер" бійців АТО, а саме випекли смачні, гарні паски.
Учні працювали творчо, натхненно.
Учні групи № 15 з професії «Кухар, кондитер» в рамках Масляничного тижня відпрацювали та презентували нові форми подачі млинців.
З 11.12 по 15.12.2017 року проходив предметний тиждень з професії «Кухар, кондитер» на тему: «Новітні технології – сучасні робітники» з метою удосконалення знань, вмінь та навичок, популяризації професії та впровадження інновацій в кулінарній справі.
- відкритий урок з предмету «Устаткування підприємств харчування» на тему: Машини та механізми для подрібнення м’яса з використанням УКТ та для підвищення та вдосконалення знань, робота з робочим зошитом, який звільняє учнів від непродуктивної механічної роботи і допоможе краще засвоїти навчальний матеріал, виконуючи різноманітні завдання (викладач – Гетьманець Н.М., учні групи № 15)
- Проведені майстер класи з приготування сучасних десертів «Десертний блюз, а саме: десерти які користуються попитом в закладах РГ: бламажже, сербе, парфе, брауні, десерти з шоколаду, декорування страв, новітні прийоми подачі (майстер в/н – Гетьманець Н.М., учні групи № 15), Галишенко Г.М., учні групи № 26
- виставка- продаж з елементами шоу-кухні сучасних десертів, де було застосовані прийоми фламбування та карамелізації представленні широкий асортимент десертів. ( майстер в/н Дубровська І.П., учні групи № 35)
Предметний тиждень пройшов на належному рівні, проведена велика робота та удосконалення знань, умінь та навичок, з метою підвищення використовувань ІКТ та сучасні виробничі технології.
Учні групи №35 з професії "Кухар, кондитер" на уроках виробничого навчання з професії "Кухар", кваліфікація 4 розряд відпрацьовують вміння, навички з тем навчальної програми.
Учні групи №15 з професії "Кухар, кондитер" разом з майстрами в/н Гетьманець Н.М. провели майстер-клас по приготуванні солодких страв та напоїв з гарбуза на засіданні клубу "Калина" в міському територіальному центрі соціальної допомоги, м.Знам'янка.
Учні І курсу з професії "Кухар, кондитер" набувають нових в стінах ліцею.
На уроках виробничого навчання учні група №35 з професії "Кондитер" відпрацьовували тему "Приготування та оздоблення тісточок".
На свято Масляної кухарі груп № 15 та 35 пригощали смачними млинцями дітей з обмеженими можливостями в територіальному центрі соціальної допомоги м.Знам'янки
Учні групи №15 та 35 з професії "Кухар, кондитер" є активними учасниками волонтерського руху "Майдан" м.Знам'янка. Вони надали чергову благодійну допомогу 57 бригаді, яка захищає нашу Батьківщину на сході.
Відбулося чергове засідання членів методичної комісії ресторанного сервісу і торгівлі, де розглядалися питання впровадження сучасних педагогічних та виробничих технологій, застосування регіонального компоненту на уроках теоретичного та виробничого навчання по спеціальності "Кухар, кондитер"