Привітання з Великоднем!

Учні груп Кухарів-кондитерів привітали учасників АТО з Великоднем. Вони випекли смачні паски та розмалювали святкові крашанки для військових.

Свято "Масляної"

В ліцеї відбулося свято Масляної. Учні пекли млинці, ліпили вареники пригощали учнів та викладачів. Весну зустріли з радістю і теплом!

"Японська кухня"

Учні разом з майстром готували суші за рецептом японських сушістів.

Урок виробничого навчання у гр. 49 з теми "Приготування дріжджового тіста та пирога закритого з нього"

Профорієнтаційну роботу розпочато

Учні ліцею продемонстрували майстер-класи  кухарів  в  ОТГ   с. Дмитрівка під час святкування дня села.

"ПрофFEST"

Учні гр.№ 49 підготували виставку-розпродаж кондитерськиї виробів, які власноруч готували

Тиждень кухарів

На "День сала" учні-майбутні кухарі готували різноманітні страви з сала. Це і канапе і паштет і роли і навіть торт  та цукерки з сала.

Зі святом Великодня поздоровили учні гр. №15 з професії "Кухар, кондитер" бійців АТО, а саме випекли смачні, гарні паски.

Учні працювали творчо,  натхненно.

Смачна та сучасна Масляна

Учні групи № 15 з професії «Кухар, кондитер» в рамках Масляничного тижня відпрацювали та презентували нові форми подачі млинців.

Новітні технології-сучасні робітники

З 11.12 по 15.12.2017 року проходив предметний тиждень з професії «Кухар, кондитер» на тему: «Новітні технології – сучасні робітники» з метою удосконалення знань, вмінь та навичок, популяризації професії та впровадження інновацій в кулінарній справі.

 

- відкритий урок з предмету «Устаткування підприємств харчування» на тему: Машини та механізми для подрібнення м’яса з використанням УКТ та для підвищення та вдосконалення знань, робота з робочим зошитом, який звільняє учнів від непродуктивної механічної роботи і допоможе краще засвоїти навчальний матеріал, виконуючи різноманітні завдання (викладач – Гетьманець Н.М., учні групи № 15)

- Проведені майстер класи з приготування сучасних десертів «Десертний блюз, а саме: десерти які користуються попитом в закладах РГ: бламажже, сербе, парфе, брауні, десерти з шоколаду, декорування страв, новітні прийоми подачі (майстер в/н – Гетьманець Н.М., учні групи № 15), Галишенко Г.М., учні групи № 26

- виставка- продаж з елементами шоу-кухні сучасних десертів, де було застосовані прийоми фламбування  та карамелізації представленні широкий асортимент десертів. ( майстер в/н Дубровська І.П., учні групи № 35)

Предметний тиждень пройшов на належному рівні, проведена велика робота та удосконалення знань, умінь та навичок, з метою підвищення використовувань ІКТ та сучасні виробничі технології.

Уроки виробничого навчання

Учні групи №35 з професії "Кухар, кондитер" на уроках виробничого навчання з професії "Кухар", кваліфікація 4 розряд відпрацьовують вміння, навички з тем навчальної програми. 

Смаколики з гарбуза

Учні групи №15 з професії "Кухар, кондитер" разом з майстрами в/н Гетьманець Н.М. провели майстер-клас по приготуванні солодких страв та напоїв з гарбуза на засіданні клубу "Калина" в міському територіальному центрі соціальної допомоги, м.Знам'янка. 

Учні І курсу з професії "Кухар, кондитер" набувають нових в стінах ліцею. 

Склад методичної комісії

На уроках виробничого навчання. Професія "Кухар", кваліфікація 4 розряд.

Проходження виробничої практики учнями групи № 45 з професії "Кондитер", кваліфікація ІІІ розряд на підприємтсвах міста

На урока виробничого навчання

На уроках виробничого навчання учні група №35 з професії "Кондитер" відпрацьовували тему "Приготування та оздоблення тісточок".

Масляна

  На свято Масляної кухарі груп № 15 та 35 пригощали смачними млинцями дітей з обмеженими можливостями в територіальному центрі соціальної допомоги м.Знам'янки 

Волонтерський рух "Майдан"

Учні групи №15 та 35 з професії "Кухар, кондитер" є активними учасниками волонтерського руху "Майдан" м.Знам'янка. Вони надали чергову благодійну допомогу 57 бригаді, яка захищає нашу Батьківщину на сході.

Методична комісія ресторанного сервісу та торгівлі ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

  

        Відбулося чергове засідання членів методичної комісії ресторанного сервісу і торгівлі, де розглядалися питання впровадження сучасних педагогічних та виробничих технологій, застосування регіонального компоненту на уроках теоретичного та виробничого навчання по спеціальності "Кухар, кондитер"